BLOGLOVIN

OM TINAS TANKER – OM MIG

Velkommen til min blog TINAS TANKER.

tina1

Det her er mig. Som du kan nok kan se, ser jeg mega glad ud. Jeg ER et meget glad og udadvendt menneske. MEN bag denne smilende og glade personlighed, lå i mange år, en mørk skygge og lurede. En skygge, KUN jeg kendte til. En skygge jeg først for 2 år siden begyndte at tage hånd om.

Skyggen hedder den gule Michelin mand, han er min OCD lidelse.

DEN og ham – kan du læse mere om: HER og HER

Tinas Tanker og arbejdet med skriblerierne til disse blogindlæg, bliver for mig nok meget terapeutisk. – Det kan jeg mærke, det allerede er. Men samtidig bliver det også et manifest på, at jeg ALDRIG ALDRIG ALDRIG, vil fede den gule Michelin mand op på ny, ved at adlyde alle hans ordrer. – OG den eneste der er, til at mindske ham, – og kæmpe imod ham, – ER MIG.

Måske vil du som læser af bloggen, ofte opleve, at jeg benytter mange mærkelige forklaringer og sjove visualiseringer, om og ift. min OCD. For mig har det bare virket Vildt godt, i processen om at skille mig fra OCD ‘ en, og OCD ‘ en fra mig. Samtidig finder jeg det nemmere, at forklare andre, HVAD det her OCD egentlig er for en størrelse, og hvor meget den påvirker ens LIV.

Min blog er Mine Tanker om Mit Liv – med OCD og psykisk lidelse (tæt inde på livet).

Jeg bor i skønne Middelfart – midt i landet ( jeg elsker min by ). Oprindeligt er jeg født i Århus, som stadig står mit hjerte meget nært. I mit lille hus i Middelfart, nærmest som nabo til psykiatrisk afdeling, bor jeg med mine 2 dejlige børn, Alba på 9 og Alexandro på 12. Jeg er 38 år gammel, og jeg elsker at blive ældre og ældre. Det er som om, livet bare bliver skønnere og skønnere, jo ældre og flere erfaringer jeg får.

For 3,5 år siden var jeg så heldig, at blive beriget med den skønneste mand som kæreste. Dennis har haft utrolig stor indflydelse på mit liv, og at jeg overhovedet kom igang med, at arbejde med min OCD. Vi bor dog ikke sammen, af flere årsager, men først og fremmest pga. mine udfordringer med min sygdom. Men jeg glæder mig viiiiiiildt til dagen kommer, hvor dette bliver en mulighed.

Oprindelig er jeg uddannet Serviceøkonom ( den uddannelse er der så vist ikke lige så mange der  kender ), og har efterfølgende arbejdet i hotel- og restaurantbranchen, både som ansat og som selvstændig.

Et job og en branche, jeg elskede og stadig elsker højt. En branche jeg dog aldrig skal tilbage til, da alle mine tvangshandlinger, har slidt eks. mine arme og hænder så meget, at de ikke kan fadservere og bære tunge tallerkener mere. Medicinen jeg desuden får for min angst og OCD, gør ligeledes, at jeg ikke mere er hende der Tina, der kan have 1000 bolde i luften, hvilket er en god egenskab i netop denne branche.

For 2 år tilbage ( meget præcist i dette efterår ) “trak jeg stikket ud”. Jeg besluttede mig for, at gå igang med at arbejde med min sygdom OCD, – prøve at få det bedre. Egentlig var det vel ikke en – egentlig beslutning, men en tvungen nødvendighed, hvis jeg ikke ville lade OCD ‘ en æde mit liv op.

DET skulle siden hen vise sig, ikke at være bare lige. Så idag er jeg stadig sygemeldt, og arbejder HVER dag med, at se min OCD i øjnene, for at den ikke nogen sinde igen, får lov at invadere mit liv og hjerne, som den fik lov til i 15-20 år, af mit voksenliv.

DEN kamp, er en jeg med glæde tager op, for jeg vil ALDRIG ALDRIG ALDRIG have det, som jeg havde det, før jeg fik min diagnose, hvor jeg bare troede, at jeg nok blot, var lidt mere organiseret end andre, og havde lidt mere rengørings vanvid end de fleste kvinder.

For mig var min OCD-Verden MIN VIRKELIGHED i mange mange år!

Her på bloggen vil jeg dele MIN TANKER – TINAS TANKER om livet og hverdagen med en psykisk sygdom.

Jeg kommer til at fortælle og skrive HUDLØST ÆRLIGT, om ting der er sket for lang tid siden, før det blev så moderne at blogge, før Facebook, Instagram og andre sociale medier overhovedet var født. MEN det er NU jeg er klar til, at begynde at dele min fortid, nutid og fremtid med andre end OCD ‘ en – og forhåbentlig kan du og Jer derude, oven i købet få glæde af, at læse med.

Det er nu, jeg er klar til at blotte mig.

At det ikke var helt så nemt for mig, at tage den endelige beslutning om, at gå igang med at blogge, kan du læse meget mere om HER

Tinas Tanker bliver forhåbentlig en udviklende blog, – for mig.

Det bliver forhåbentlig ligeledes en blog, hvor de svære ting her i livet, gerne må andskues med lidt sarkasme og ikke mindst humor. For med JA-Hatten på, og en positiv indstilling til livet, tror jeg, at man kommer længst.

Jeg håber DU har lyst til at hjælpe mig, hjælpe med at bryde tavsheden og tabuet om psykisk sygdom og lidelse, ved at læse med her på bloggen, på min Facebook side, min Instagram profil eller på Bloglovin, hvor jeg også er at finde.

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGLOVIN