EN LILLE TILFØJELSE......

KÆRLIGHED I KØBENHAVN…….

KÆRLIGHED

I

kobenhavn1

I den kommende weekend, skal VI til København. Vi er så mega heldige, at Dennis forældre har en lejlighed i Hovedstaden, som vi ofte har fået lov at låne. Men denne gang, har vi ikke været i København siden sidste Jul og Nytår, som vi 2, – kun vi 2, fejrede sammen. OG den Kærligheds-tur blev for mig, skelsættende i vores forhold, som til marts har varet i 4 år. For det her år, – året 2017, blev det år, hvor jeg for første gang, begyndte at føle glæde ved at være et “VI”. Jeg tror ikke, jeg har haft særlig meget plads, til andre en mig selv. Ikke fordi jeg er selvoptaget eller egoistisk, selvom det sikkert ofte kan se sådanne ud – udefra. MEN fordi – der simpelthen ikke var plads til en anden i den inficerede OCD-Verden, jeg levede i. Men der skulle gå næsten 3 år af vores forhold, før jeg turde, – turde give helt slip, vise ALT min sårbarhed, åbne døren på fuld gab til mit hjerte. Noget jeg ALDRIG før havde prøvet.

Mens vi var i København sidst, mødtes vi med Dennis søster og hendes kæreste, – da vi skulle sige Farvel, fik jeg lige smidt sætningen ind i seancen:

“……..Og, jeg lover dig ( Dennis Søster ), at i dette år, går jeg ikke fra ham…”

Det er faktisk ikke noget at gøre grin med, for jeg har gået fra Dennis SÅ mange gange, fordi min OCD konstant tryglede inde i hovedet på mig:

“…….Gå så fra ham Tina, han forstyrrer “Vores” liv, – vores OCD-LIV”

Men pludselig, efter jeg var kommet godt igang med min behandling på Psykiatrisk afdeling, og med medicinen som støttefod, turde jeg – lige så stille, at åbne døren på klem. Lidt af gangen. For til sidst, at turde åbne den helt. For dybt inde i mit hjerte, vidste jeg, at denne mand og jeg, vi var SÅ gode sammen, vi elskede hinanden SÅ højt. Men vigtigst af alt, i hvert fald ift. min ocd-sygdom:

Hvis jeg ikke lukkede kærligheden ind, ville jeg ende med at leve i min egen lille ocd-Verden, indelukket, afskåret og dybt ensom, uden nogen at dele livet med, alt det dejlige, alt det gode, alt det der er aller aller vigtigste her i livet – KÆRLIGHEDEN.

For mig har kærligheden været en vigtig ingrediens i min healingsproces, og vejen ud af ocd-helvede. Her forbinder jeg især vores Københavner-ture med Kærlighed. For på disse ture, handler det kun om os, om at nyde, nyde hinanden og livet. Her slapper jeg virkelig af, og min ocd-hjerne får en velfortjent pause, hvilket også kommer dig – Dennis, til gavn.

Jeg håber vi mange år fremover, har vores lille helle-sted i København…………

Men netop derfor, har København fået en helt speciel betydning for mig. Faktisk havde jeg intet forhold til vores Hovedstad, før jeg mødte Dennis. Jeg havde næsten kun været i Lufthavnen. Men efter at have slendret rundt i Københavns gader og hyggelige kroge, sammen med en jeg elsker, og en som har haft så stor indflydelse på mit liv, samt indflydelse på, at jeg fik taget hul på ocd-bylden, SÅ kan jeg ikke andet en ELSKE KØBENHAVN, og jeg glæder mig til at besøge dig igen i weekenden.

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE TILFØJELSE......