REPOST..............

ONSDAGS-OPSANG#4: – DECEMBER UDEN JULESTRESS – TAK.

julestress2

 

December står for døren, og det mærker man især når man har børn. Børnene glæder sig til December måneds hygge og traditioner.

Julekalender, småkagebagning, konfekt in the making efter alle kunstens regler. Luciaoptog i børnehave eller skole, hvor måske netop dit barn i år, er hovedpersonen med hvide lagner og elektriske lys, – af sikkerhedsmæssige årsager. Juleklip og pynt, julesokken og chokoladekalenderen, advents-gaverne, æbleskiverne, lakridskonfekten, og…………………….For at det til sidst kulminerer, i den længe ventede juleaften med gaverne ( som jeg tror de fleste børn glæder sig mest til ), juleferien, sneen som vi nok ikke får noget af her i Danmark, – men tanken om det idylliske billede af julen dækket i sne, har vi vel alle alligevel lidt med i baggagen, eller i minderne fra da vi selv var barn, – for der var jo altid sne da Mor eller Far var barn , eller var der ?

Vi har alle en MASSE ting vi forbinder med December og Juletid, og mange har også rigtig mange gøremål netop i denne måned. OG det er netop alle disse gøremål, jeg gerne vil slå et slag for, denne sidste onsdag før december-hurlumhajet starter for real. Men med modsat fortegn, for man behøves altså ikke være med til det hele, med til juletræs-festen i alle de 4 foreninger børnene går i, julefrokosten på arbejdspladsen, med vennerne, med familien, med de gamle klassekammerater fra gymnasiet, med de foreninger man også selv går i, for ikke at nævnte alle de ekstra børnehave-, skole og SFO-arrangementer, der pludselig dukker op i December, – sammen med alt det andet, jeg listede øverst oppe. Det er jo lige til at få stress af, blot at tænke på………….

Her hos mig, har jeg taget et valg, og det er at vælge FRA. For når man vælger noget FRA, vælger man nemlig, noget andet TIL. For mig handler December nemlig ikke om stress og jag, men om RO, LYS i mørket, glæde, kærlighed og RO, og så lige RO igen. OG man kan altså sagtens spise en købt brunkage og undvære et par af juletræs-festerne, og alligevel få den bedste December måned, – så herfra mig i dette onsdagsopsang-indlæg, skal det lyde:

 

SLAP NU AF – OG NYD NU DEN DECEMBER MÅNED, SOM STARTER LIGE OM SNART.

 

Rigtig god aften til Jer alle, herpå denne sidste onsdag inden December 🙂

 

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REPOST..............