EN ENGELS ORD..........

DEN BEDSTE JULEGAVE JEG KUNNE FÅ……..

denbedstejulegave

 

Selvom der stadig er mange timer til i aften, har jeg allerede fået min første julegave.

Og lige meget hvad jeg ellers får af dejlige tanker og gaver på denne juleaften år 2017, – SÅ er og bliver præcis denne gave, jeg for et par dage siden modtog, – den bedste og største af dem alle denne jul.

Den er et bevis på, – samt resultatet af mit og min søns hårde arbejde, for at komme ud på den anden side i kampen mod min ocd, på en fornuftig og rigere-på-livet-måde – og det, det uundgåeligt, har gjort ved mine børn, især min søn Alexandro, at vokse op de første 10 år af sit liv, med en mor med svær ocd.

Vi har fået hjælp, – meget hjælp. Vi har bedt om hjælp, og den hjælp vi har modtaget, fra såvel kommunen, men især fra skolens side, har båret frugt, så vi idag kan se en bedre fremtid for os alle, med en bedre livskvalitet, og julegaven af alle julegaver i hjertet, – at vi har turdet kigge indad, indad på os selv, i en svær tid, med kampen mod den gule Michelin mand og hans eneherredømme. Og det har du Alexandro af alle lært. Jeg er stolt med stolt på, og det skal DU også være, for her får I alle lov, at se den julegave jeg allerede har modtaget.

intragodbesjedalex

 

Jeg har allerede for et par uger siden, udtrykt min stolthed over især min søn Alex, som vi også kalder ham, – det kan du med glæde læse om:

LIGE HER

 

Med ønsket om, at vi alle husker på, at vi må kigge indad, arbejde med os selv, – hver dag, hvis vi vil ændre vores mindre gode handlemønstre her i livet. Og det kræver mod, vilje og selv-indsigt.

Sødeste ven DU har selv ansvar for dit LIV, – om du kan lide det eller ej, så er det sådan det er.

 

Med nu kun få timer, til den store aften vi alle, – barn som voksen, har helt helt specielle følelser involveret i. For nogle dejlige følelser, for andre svære følelser, men for alle, følelser, – følelser der går lige i vores hjerter…………….

” For Julen er Hjerternes……………………..”

 

hjerte1

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN ENGELS ORD..........