SIG "NEJ" - OG SIG "JA" TIL LIVET............

JEG HADEDE WEEKEND – MEN NU……………

weekend1

Jeg sidder stadig her med morgenkaffen ( jeg er af den sorte type ), – vi har sovet længe, og altså her i huset sover vi rigtig lææænge, når det er weekend. Alba og Alexandro, mine 2 børn, har (heldigvis ) altid haft et godt sovehjerte, til gavn for deres Mor. Altså før i tiden, var det jo til gavn for den gule Michelin mand. Så kunne han og jeg stå op 3-4 timer før børnene vågnede, og ordne alle “vores” tvangsritualer, – OGSÅ i weekenden. MEN sådan er det heldigvis ikke mere. Så lige nu, hvor jeg sad her med den sidste morgenkaffe, slog det mig pludselig, hvor meget jeg idag, – og indenfor de seneste 1,5 -2 år er kommet til at ELSKE weekend. Samt hvor meget jeg før, – og helt tilbage til mine start 20 ‘ ere – hadede weekend, – frygtede weekend……………..Hvor er det bare befriende, at kan sidde her idag, og vide, at det kan lade sig gøre, at ændre på noget  svært, ændre på sine uhensigtsmæssige handlemønstre, hvis man tør tage skridtet ud over kanten, og ind i LIVET.

FØR hadede og frygtede jeg weekend fordi:

  • Børnene var hjemme, og min ocd blev ekstra ekstra ekstra udfordret konstant. Jeg skulle hele tiden checke, og lave tvangsritualerne igen, igen, igen, igen, igen………..
  • Derfor var jeg også altid meget sur i weekenderne, – overfor mine børn, som fik meget skældud i weekenderne. Dette vil jeg skrive om på et senere tidspunkt, men kan mærke, at jeg slet slet ikke klar til det endnu. For i denne lange proces, med at få det bedre med ocd ‘ en, ligger der en masse skam, dårlig samvittighed og ikke mindst dyb sorg, forbundet med min relation til mine børn. Og mens jeg skriver dette indlæg, kan jeg, samtidig med glæden over weekendens komme, mærke gråden presse på. Jeg er heldigvis godt på vej i denne healingsproces, men kan mærke, at jeg slet ikke er klar til at skrive om det endnu.
  • Jeg følte mig SÅ stresset og angst konstant, var på vakt, kiggede mig over skulderen hele tiden før, og holdt øje med, at der eksempelvis ikke kom gæster, eller legekammerater ind i huset.
  • Jeg følte mig SÅ ensom, ensom med den sygdom, jeg på daværende tidspunkt slet ikke vidste jeg havde, men som jeg var fanget af i dens spind og magt, og ikke mindst ensom, fordi jeg afskærmede mig fra det almindelige sociale liv, de fleste har i weekenderne.

weekend2

NU elsker jeg weekend fordi:

  • Ja, – vel egentlig først og fremmest, fordi det hele ikke er som før.
  • Fordi vi alle har fri, og kan gøre ting sammen, og det være sig de weekender hvor børnene er her hos mig. Men ligeså meget de weekender, hvor Dennis og jeg er “børnefri” –  hvor vi kan have voksen- og kærestetid sammen. Hvilket jeg aldrig havde prøvet, før jeg mødte ham. Jeg havde jo isoleret mig inde i huset, forskanset mig fra omverdenen, uden gæster/besøg mv, og min eksmand var ( heldigvis )taget på arbejde.
  • Fordi jeg føler en kæmpe frihed og lettelse, over endelig ikke, at skulle gå hele ugen, og tælle ned og frygte når weekenden nærmede sig.
  • NU er det hele bare meget simpelt………….SÅ

weekend3

Til alle herfra mig. Jeg håber, at de fleste af Jer elsker weekend, og hvis I af en eller adnen årsag ikke gør, vil jeg klart opfordre til, at kigge indad og reflektere over, hvorfor I ikke gør, og få noget gjort ved det, hvis I selvfølgelig har muligheden. Der er altså ret mange weekender i et år, og ret mange weekender på et liv, og det er da sørgeligt, at spilde sit liv, som jeg desværre gjorde i de mange år, jeg var i ocd ‘ ens vold.

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIG "NEJ" - OG SIG "JA" TIL LIVET............