6 GODE TING VED INFLUENZA.................

WINTHER-WONDER-MINDFULNESS……….

images-60

 

Modsat visse andre, Elsker jeg sne.

Selvfølgelig kan jeg godt se det upraktiske, i alle de små fine hvide snefnug, og de ekstra udfordringer og TID, folk skal bruge i bilen på arbejde, eller til at skrabe bilen.

MEN jeg finder nu langt flere fordele ved sneens komme, og det den gør ved vores ellers fortravlede hverdag, – end alle de farligheder, eksempelvis medierne blæser op, hver gang vi får et lille skvæt sne, hen over Kongeriget Danmark.

Og det er netop TIDEN, og det at alle for en stund, er nødsaget til, at sænke tempoet lidt, jeg holder så meget af…….

Jeg elsker den RO, den LANGSOMHED, den STILHED –  der for en lille tid sænker sig. Jeg elsker, at folk går langsommere rundt, og ikke haster sådan af sted ( for ellers glider de ).

Jeg elsker at folk kigger mindre ned i deres mobiltelefoner, mens de færdes udenfor ( for ellers glider de ).

Jeg elsker simpelthen den ro der gør, at vi alle lige er nødt til at trække lidt i håndbremsen, speede ned, være lidt mere opmærksomme på, hvad der sker omkring os, istedet for – så kommer den lige igen, ned i deres telefoner ( for ellers glider de )

Jeg elsker det simpelthen.

Jeg elskede det altså også dengang, da der ikke fandtes disse smartsphones..

Men essensen af de,t jeg holder så meget af ved sne, er den ro der spæder sig…………

Det er som Mindfulness – For mig, og noget af det bedste jeg ved, er den knitren det giver, når man træder i sneen…………..Med sine gamle slidte vinterstøvler, som jeg heldigvis har haft gemt, til sådanne Winter-Wonder-Days som denne.

 

NU ER DET SÅ BEGYNDT AT REGNE………………..

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 GODE TING VED INFLUENZA.................