ONSDAGSSNEGL#1

JUHUUU – VI SKAL PÅ OCD KONFERENCE

 

20aars-jubilaeum-150x150

 

På lørdag skal vi til OCD Konference på Odense Universitet, min kæreste Dennis og jeg.

Hvor er jeg bare vildt heldig, at have en kæreste der har lyst, til at tage med mig til sådan et arrangement. Men vigtigst af alt, har jeg en kæreste, som har valgt at sætte sig ind i HVAD ocd er for en størrelse, som prøver at forstå, – selvom det til tider ( og det forstår jeg virkelig godt ) kan være vældig vældig svært, – prøver at acceptere de udfordringer, det som par giver os, – ham og jeg.

Han støtter mig i at skrive på denne blog, og at skrive præcis hvad jeg tænker……Sådan en kæreste, håber jeg der er mange der har, – Jeg er heldig. Men jeg har på fornemmelsen, at der er mange, der lider af ocd eller andre psykiske lidelser/sygdomme, som måske ikke oplever, den forståelse og støtte fra deres partner, ægtefælle, kæreste eller andre nærmeste, som de kunne ønske sig, – og som jeg har været så mega vildt heldig at have.

Hvis det ikke var for Dennis, var jeg aldrig kommet igang med, at arbejde med min ocd. Jeg ville aldrig have siddet her idag, og skrive disse blogindlæg – OG på lørdag, skulle til OCD Konference, med ham her ved min side.

img_2343-5

 

Jeg tror på, at indragelse af de pårørende, i forbindelse med behandling af ocd, – og selvfølgelig alle andre psykiske lidelser og sygdomme, er ALTAFGØRENDE for, hvordan og hvor langt, man som patient kommer til at få det bedre, – især på den lange bane. Jeg tror og håber på, at man i den psykiatrisk Verden, vil og skal blive bedre til at inddrage den syges pårørende, også uden at patienten selv skal opfordre til det, – og det er ikke nok med et enkelt info møde, når et behandlingsforløb starter op. Der skal mere til fra de psykiatriske afdelinger og lokal psykiatrier, i hvert fald dem som jeg har været i berøring med.

Jeg glæder mig rigtig meget til denne konference, og til at fortælle jer alle som følger med her på Tinas Tanker, om det i næste uge. Hvor jeg selvfølgelig vil dele ud af, den nyeste viden og forskning indenfor ocd feltet. OG slutteligt, vil jeg da lige opfordre dig til, at blive medlem af ocd-foreningen

https://ocd-foreningen.dk/

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAGSSNEGL#1