TANKER OM DIAGNOSER#2 - MIN DIAGNOSE 1

EN LILLE TILFØJELSE……

erkendelse1Jeg skulle åbenbart:

  • Have tænkt på dette blogindlæg på mine gåture,( dette jeg tidligere idag lagde ud, som du kan læse:  LIGE HER , hvis du endnu er nået så langt endnu )
  • Have skrevet det.
  • Have arbejdet med det.
  • Have læst og læst det igennem.
  • For endelig at være tilfreds med teksten, og lægge det ud her på Tinas Tanker.
  • FØREND at jeg selv, for første gang, pludselig forstod. Forstod HVORFOR det var, at jeg havde det sådanne: Hvorfor det var at jeg, IKKE havde følt, at erkendelsen af at have ocd, var det største og vigtigste skridt, i min sygehistorie/behandling.
  • DET var pludselig lige nu her, da jeg vågnede fra min daglige middagslur, og lå og sundede mig lidt, at det pludselig gik op for mig, at grunden til det ikke havde været eller stadig ER sådan for mig, er fordi:

MAN KAN JO IKKE FØLE NOGET MAN IKKE VED, SOM ET STORT SKRIDT……..

Giver det mening? – For mig gør det 🙂

Jeg vidste jo ikke, jeg havde haft ocd i alle de år, og forstod det stadig ikke helt, FØREND jeg var godt igang med mit intensive behandlingsforløb for 1,5 år siden. OG det var derfor, at jeg ikke kunne relatere til bemærkninger som:

 

“……….Nå, men så har du jo taget det første og største skridt, når du nu har erkendt, at du har en psykisk sygdom…………….”

 

Jeg havde jo ikke som sådan, været min ocd bevidst, – og derfor havde jeg jo som sådan, heller ikke taget et valg, eller erkendt, at jeg var syg, – psykisk syg, og havde brug for hjælp og behandling……

MEN idag, véd jeg det, og jeg har erkendt det, SÅ NU er jeg i hvert fald nået til step 2, i min helbredelses-pyramide, som du også kan se i mit forrige indlæg, fra idag.

Neeej jeg er nok nået lidt længere, men der lang vej til toppen endnu.

 

Det var så lige en lille tilføjelse….og en VIGTIG en af slagsen.

Det er jo dette, der gør det her blog-medie SÅ smart, man kan komme med en indskydelse, – det kan man ikke i en artikel eller en bog:-)

 

“…..Al forandring tager tid…………..”

 

Rigtig god eftermiddag til Jer alle.

 

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKER OM DIAGNOSER#2 - MIN DIAGNOSE 1