JULEFERIE PÅ TINAS TANKER.......

JULEFERIE-REPOST#1………..

ferie3

Hermed første Juleferie-RE-Post på Tinas Tanker, mit aller første og blottende indlæg, som jeg stadig synes er et af mine bedre af slagsen 🙂

God læselyst søde du……………….


groen-tinas-tanker

NU SKAL DET VÆRE…….., – jeg har ventet og ventet på, at den der dag kommer, hvor ordene bliver til de helt “rigtige” sætninger, i den helt “rigtige” rækkefølge, og helt automatisk, bliver til mit FØRSTE – helt “perfekte” blogindlæg. MEN dagen er endnu ikke kommet –  så NU har jeg bestemt at


NU SKAL DET VÆRE…


OG hvad skal dette første blogindlæg så handle om? – faktisk har jeg lange lister, over alle de emner jeg gerne vil skrive om, så det er vel bare at starte fra en ende af, eller er det ?

NEJ, – det har faktisk ikke været så nemt, – som jeg troede, at komme igang med skriveriet. Min lille hjerne fungerer bare ikke helt som før, og DET er fx. én af de ting, jeg vil glæde mig til, at skrive et blogindlæg om på et tidspunkt.

NEJ, – mit første blogindlæg, DETTE, – skal selvfølgelig handle om, HVORFOR jeg gerne vil igang med at blogge, hvad det er JEG har på hjertet, som JEG gerne vil dele med DIG og JER derude.

Jeg vil nemlig gerne dele TINAS TANKER – mine tanker, oplevelser og erfaringer om LIVET med OCD, LIVET med en psykisk  sygdom – HUDLØST ÆRLIGT. – OG ikke mindst, vil jeg gerne være med til, at bryde tavsheden og tabuet om det usynlige, om det der er SÅ svært at forstå, når man nu ikke kan se det.

For med tavshed kommer man ingen vegne. Jo flere af OS, der selv har, eller har haft psykisk sygdom inde på livet, der tør stå frem, des nemmere er jeg sikker på, det bliver for andre at FORSTÅ, – HVAD det indebærer, at have en sådan sygdom, og des nemmere bliver det, for dine pårørende, – for din partner, dine forældre, din søster, din datter, din søn, din veninde, eller en helt anden, – at FORSTÅ, – eller at bede om hjælp selv, hvis de går rundt og har brug for det.

Det er bare sådan, at når “ting” bliver sagt højt, er de nemmere at forstå, – og dermed at acceptere, for andre – OG ikke mindst for en selv.

Så kort sagt – på min blog TINAS TANKER, kan du følge MIG og MIT LIV med OCD -HUDLØST ÆRLIGT, – på godt og ondt.

På min rejse ind på kamppladsen mellem OCD ‘ en og jeg, har jeg især oplevet, at min interesse og lyst til at udvikle mig personlig, ift. de tætte menneskelige relationer man har i livet, – eksempelvis partner, børn, familie og venner/veninder, er blevet vakt.

SÅ derfor kommer der nok også blogindlæg, som ikke nødvendigvis handler om livet med OCD og psykisk sygdom. Men om alle de udfordringer, vi alle møder på livets vej, – om alle de udfordringer og valg vi ofte må tage stilling til, når vi skal vælge hvilken sti vi skal tage, – selvom præcis DEN sti, – ikke er den nemmeste, – MEN den rigtige.

Jeg har selv oplevet, at jeg bedre kan indgå i tætte relationer, på en ordentlig og god måde, hvis jeg har “styr på mig selv”. DERFOR er det blevet et mantra for mig, på denne kampplads, altid at kigge på MIG SELV først, – selvom det ikke altid er lige nemt,-  faktisk er det rigtig rigtig rigtig svært……….

Netop ordet SVÆRT, optager mig meget….. Det er okay at tale om alt det der er svært, det ER okay at livet nogle gange er SVÆRT, for der kommer for det meste noget godt ud af det, hvis man tør tage kampen! – tage kampen op med angsten for at se det svære i øjnene.

Jeg håber af hele mit hjerte, DU vil følge min blog. Det kan du gøre her, på Facebook og på Instagram. På den måde er DU også med til, at bryde tavsheden om psykisk sygdom, – tavsheden når vi mangler ord for, at tale om alt det der er SVÆRT.

Jeg glæder mig SÅ meget, til at komme igang med skriveriet på denne blog, for

NU SKAL DET VÆRE…………..

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEFERIE PÅ TINAS TANKER.......