OCD'ENS SPÆDE START I MIT LIV...........

GO’ NU NAT OG GÅ NU I SENG…………..!

good-night-quotes-for-him-1

 

Er du som jeg, også temmelig dårlig til at passe dine sengetider ?

Efter jeg har startet Tinas Tanker, er det desuden ofte præcis lige der i de sene aftentimer, at det åbenbart skal vælte ind med ideer til bloggen her, og man kan altså ikke sove, med hovedet fuld af Tankemylder, ideer, eller måske bekymringer……

Så nu har jeg taget en beslutning ( jeg vil i hvert fald, øve mig i denne beslutning ) om, at sige pænt godnat til min blog – hver aften.

Sige godnat, sov godt og på gensyn imorgen 🙂

Hvis du nu også er af os/dem som liiige skal tjekke den sidste mail, den sidste opdatering på Facebook, Instagram eller her på Bloggers Delight, i en alt for sen nattetime, kan du jo bruge mine godnat hilsen herfra mig, som en pæn reminder om, at NU er det tid til at slukke, NU er det tid til at slappe af, NU er det tid for din lille hjerne at få fred og lukke ned.

Godnat, Sov Godt, og vi ses snart igen…………

OG husk nu, imorgen er en ny dag, en ny dag at gå imøde, med positive tanker og smil på læben.

 

hjerte2

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCD'ENS SPÆDE START I MIT LIV...........