OCD-VÆRELSET..................

EN BLOTTER…….???

blotter

 

“Nej jeg sagde ikke en blotter, – men en blogger…!!!”

Flere gange har jeg oplevet, at få spørgsmålet, når jeg eksempelvis til én, af den ældre generation, har fortalt, om bloggen her. Det har heldigvis medført, smil, grin og en god snak om det at blogge, og selve Tinas Tanker.

MEN faktisk, har jeg et par gange i mit liv, været så uheldig at støde ind i en blotter, hvilket -( som alle, der har fået lov at få den oplevelse med her i livet, – nok har følt ), ER VILDT intimiderende og grænseoverskridende ( betyder de to ord, egentlig ikke bare det samme 🙂 ? )

Grunden til, jeg fik lyst til at skrive dette indlæg, ER netop fordi, at for mig, har det været meget meget meget meget meget meget…………….grænseoverskridende, at starte denne blog, hvilket jeg allerede har nævnt før, og hvis du har lyst, kan du bl.a. læse lidt mere om dette issue:

LIGE HER

Det har for mig, helt klart været mere grænseoverskridende, end at møde en blotter!

OG det har det ikke bare været én gang, men måske alle de første 500 gange, jeg i en eller anden sammenhæng, skulle fortælle, at jeg havde svær ocd.

For mig, har det helt klart været SÅ grænseoverskridende, fordi  jeg har holdt min psykiske sygdom ocd, hemmeligt for ALLE i SÅ mange år. Jeg holdt den selvfølgelig ikke skjult med vilje, jeg vidste jo faktisk slet ikke jeg var syg, og SÅ belastet af ocd ‘en i mit liv.

Det er først indenfor det seneste års tid, at jeg ikke føler mig BLOTTET, når jeg i én eller anden sammenhæng, fortæller at jeg er sygemeldt, har ocd, har haft det i hele mit voksenliv, OG at jeg har valgt at være dødhamrende åben omkring det, OG ikke mindst, gøre ALT for at fortælle jer alle derude om det.

FORDI jeg ønsker, at være med til at bryde tavshed og tabuer om psykisk sygdom, –  være et forbillede for andre, både patienter som pårørende. Man kan godt få det bedre, – meget bedre, man kan godt få et bedre liv og livskvalitet, Det handler bl.a. –  om den rette behandling, på rette tidspunkt, den rette støtte og forståelse fra sine nærmeste, mod, vilje, og indsigt i sin egen sygdom, og sidst men ikke mindst, så handler det om, at man ikke er bange for at BLOTTE sig.

 

PS. Historien om mit møde en blotter, hele 2 gange i min ungdom, skal jeg nok skrive om – snart……..;-)

 

hjerte2

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCD-VÆRELSET..................