MIT OCD-HJEM.........DEL. 2

EN HUND I OCD-HJEM……..

 img_3272

 

” Ej Tillykke Tina…………..!!! “

Sådan siger en veninde til mig i telefonen forleden, – da hun hører vi passer min svigermors hund.

“Det havde jeg slet ikke tænkt på, – og det er jo ret vildt…….”

Svarer jeg. Hun hentyder selvfølgelig ikke til selve hunden, men til det faktum, at jeg Tina er kommet langt i kampen, mod den gule Michelin mand og OCD’ en, at dette, at passe en hund, overhovedet kunne blive en option. Endnu bedre er det, at jeg overhovedet ikke var i dialog med min OCD, ( og det er virkelig rigtigt 🙂 ) –  da min svigermor ringede forleden, og spurgte om vi ville hunde-passere, hvilket jeg vidste mine 2 børn ville sige ubetinget “JA” til. Det som jeg før i tiden, ubetinget ville have sagt “NEJ” til.

En hund indenfor mit hjems 4 vægge !!!!!!!!! – NEJ det tror jeg så ikke lige var gået an – FØR…………..

Men selvfølgelig – efter vi havde “lånt” Max, – som er min svigermors søde lille hund, i 3 dage, må jeg hellere indrømme, at det var ikke lige min OCD-kop-The, at have en hund rendende rundt i mit hjem. MEN det var hyggeligt, og Alba og Alexandro var både henrygte, og solgte til livet med hund, som jo også indebærer pølleposer, lugten af våd hund og aftenturen inden sengetid, når man mindst gider det.

Men det jeg slet slet ikke havde overvejet, da jeg sagde “JA” til at passe Max, var hvordan min anden halvdel – OCD ‘ en, ville have det med en hund i huset. I 3 dage kunne det liiige gå, men ud over, at jeg aldrig aldrig ville være afhængig af en hund, og på nuværende tidspunkt, heller ej har økonomien til at forsørge menneskets bedste ven, SÅ ville det aldrig blive en god cocktail  ift. min OCD, og specifikt de tvangstanker og ritualer, præcis min OCD indebærer med rengøring. MEN selvfølgelig, en psykolog ville vel kunne mene, det ville være en helt igennem perfekt eksponering med sådan en hund. Og det ville min sunde fornuft, da også altid kunne give hende ret i 😉

 

img_3297

Alexandro & Max

 

img_3289

Alba & Max

 

Nu fik vi prøvet det, VI som i jeg og OCD ‘ en, og VI som i mine børn og jeg.

OG konklusionen må være: Det var vildt hyggeligt, og vi vil gerne passe Max en anden gang, – i en kortere periode 😉 –  Max syntes sikkert også det var utrolig hyggeligt, at være på visit hos os, når der var 2 børn der gerne vi lege og hygge med ham.

Det var en fin OCD-udfordring og eksponering, som i den grad var en positiv oplevelse, jeg ALDRIG ville have kunnet klare for 2 år siden, og at jeg end ikke diskuterede beslutningen inden, med min OCD, er den mest positive gevinst, ved hele passe-hund-oplevelsen……………..

Kære Max ( og svigermor ) – Tak for lån, men mest af alt Tak for udfordring – Vi tager den gerne op igen 🙂

De Varmeste Tanker Fra Tina

1 kommentar

  • Christa

    Det er så dejligt at læse, hvor godt det går med dig,
    Det var så dejligt, at i kunne passe ham, vi mig og Helle nød meget han ikke var med.
    Det er faktisk rigtig dejlig at slippe fri for ham en gang imellem, men var også dejligt at komme hjem til ham igen😘.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT OCD-HJEM.........DEL. 2