JEG ER SYGEMELDT PÅ FERIE.............

DEN HVIDE NUMSE ER TILBAGE……

img_3584

Den hvide numse er endelig landet, efter vores Påskeferie til Tenerife, som var tiltrængt – og som (heldigvis ) blev solrig, afslappende og dejlig……………

Den hvide numse er min, og den og jeg, har intet problem med, at vise dig derude min hvide bagdel, for MIT helt private  – har jeg for længst besluttet at blotte………..

At fortælle åbent og hudløst ærligt, om mit liv med den Gule Michelin mand som følgesvend. De udfordringer, ups and downs – det giver, og har givet, – er FOR MIG, en langt mere privat og sårbar “ting”, at “vise frem” for offentligheden, – end min hvide numse……..:-)

MEN jeg gør det……….!

 1. Først og fremmest, for min helt egen skyld. Det giver mig SÅ meget, i min Recovery-proces, at træde ud af mit OCD-Skjul. Jeg oplever at bearbejde og heale, når jeg skriver og derefter betragter de skrevne ord ( her på bloggen ). Det får mig til bedre at kunne: Forstå, acceptere og mærke mine følelser ……….
 2. Dernæst fordi jeg gerne vil være med til, at bryde TABU og TAVSHED – og alt det andet mudder, usagte, usynlige, ufine og til tider ret grimme, om livet med en PSYKISK SYGDOM, – som for mit vedkommende hedder: OCD & ANGST.

MEN den hvide numse og jeg, har efter Påskeferien sydpå, brugt vores energi på, at stå imod OCD-ens tvangstanker. Samtidig med det – har vi mødt både:

 • En ny sagsbehandler på Middelfart Kommune.
 • En ny Terapeut ved Psykiatrien.
 • OG en ny virksomhedskonsulent – ligeledes fra Kommunen.
 • For mig ALLE meget positive ( nye ) bekendtskaber. Men også bekendtskaber som har krævet min energi. Ikke mindst i forbindelse med de fysiske møder, men ligeså meget mentalt energi.

SÅ derfor – har min kære lille blog måttet vente……………


DERUDOVER – har jeg de sidste snart 3 uger, brugt min Instagram profil tinastankerdk mere flittigt end ellers, – og dette helt med overlæg.

Jeg har liiigee skullet ind, i den der Instagram-Verden, med at lave stories og opdateringer ( mere end få gange om ugen 😉 ). MEN det gik op for mig, at der måske lå en gemt ( guld ) skat liggende – for mig – i mediet Instagram. Så jeg gik igang med at øve mig. For at jeg fremover, bedre kan koble bloggen her, sammen med både Facebook, Instagram OG LinkelIn……..Hvor I alle steds, kan finde mig under Tinastanker.

Mulighederne på især Instagram er, at jeg kan lave videoer af eksempelvis tvangshandlinger – præcis når jeg har lyst – SÅ følg endelig med der, hvis dette eller andet i mit virke ( fx. min hvide numse 😉 ) har din interesse 🙂


Hvor jeg før ( før = før jeg kom i behandling for OCD for 2,5 år siden – og 15 år tilbage ) kunne kaste med utrolig mange bolde i luften – vel og mærket, på samme tid. Er min virkelighed idag, at det kan jeg ikke mere.

Måske kommer jeg engang i fremtiden, til det igen, – men ikke lige nu.

SÅ: At komme hjem fra ferie, komme ind i hverdagen igen, med de udfordringer det giver på OCD-fronten, – for mit vedkommende, når min OCD nu “bor” hjemme i mit hjem , møde og forholde mig til, SÅ mange nye menesker, som alle har stor betydning for mit liv og min fremtid, OG sætte mig ind i endnu et nyt medie – Instagram – DET har været rigeligt, og jeg klapper mig selv på skulderen over, at selvom der har været dage, hvor fingrene har kriblet for at sætte mig til Computeren, for at skrive her på Tinas Tanker, så har jeg mærket ordentligt efter, om de ting og sager der skete rundt om mig, måske ikke var rigeligt, for hende her Tina lige nu………

Måske er jeg ved at blive en mand, som kun kan én ting af gangen, – måske ville jeg ønske jeg var en mand….;-)


Vi ses snart igen her på bloggen.

Af hjertet TAK fordi du læser med her hos mig.

Kom endelig med din kommentar, hvis du har noget på hjertet 🙂

OG HUSK SÅ LIGE, AT FØLGE MIG BÅDE PÅ:

INSTAGRAM, FACEBOOK OG LINKEDIN

 

De Varmeste Tanker Fra Tina

2 kommentarer

 • Charlotte Sørensen

  Det er dælme også noget af en mundfuld at skulle kapere 😥 Godt gået 👌

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER SYGEMELDT PÅ FERIE.............