MIN BIOLOGISKE FAR - GRÆKEREN.......

JEG SKAL MED I EN PODCAST OM OCD & ANGST……..

 

JA det skal jeg nemlig , være med i en PODCAST – om OCD & ANGST !

OG selvom man ikke, må starte en sætning med “OG”, så  synes jeg det er MEGA FEDT. Både det her med, at starte en sætning efter punktum, – med “OG” – OG at jeg overhovedet, er blevet spurgt, om jeg vil være med, i en PODCAST om OCD & ANGST.

Kom endelig med flere af sådanne henvendelser………

Jeg synes faktisk det er både, –  mega sejt, – mega vildt, – og lige igen mega fedt …….:

( indskudt tanke –  kan man overhovedet, sige “fedt”, når man er i sit livs 39. år ??? )

 1. AT der er andre end jeg, der har lyst til at sætte fokus på OCD & ANGST.
 2. AT der er andre end jeg, der TØR italesætte psykiske sygdomme og lidelser.
 3. AT der er andre end jeg, der har modet og lysten til, at være med til at af-stigmatisere psykisk sygdom.
 4. AT der er andre end jeg, der har modet og lysten til, at være med til at bryde tavsheden og taburiseringen af psykisk sygdom.
 5. AT der er andre end jeg, der har lyst til specifikt, at udbrede viden, information, erfaringer mv. om HVAD OCD & ANGST egentlig er for en størrelse.
 6. AT der er andre end mig…..YESSSSSSS !!! Der véd at Sårbarhed er det nye SORT ! – For véd du hvad, du kæreste Læser – DET er det, – Sårbarhed ER det nye Sort !
 7. AT jeg er blevet spurgt, – at jeg i det hele taget har fået denne henvendelse, – og især når den kommer fra en ung kvinde, en ung iværksætter, – en ung modig kvinde som har Tankespinderiet.
 8. AT jeg samtidig får muligheden for, at se hvordan man egentlig laver en podcast, – hvis jeg nu selv på et tidspunkt, skulle få lyst til, at kaste mig ud i den slags ny-modernerier 😉 – Hvilket ER noget min lille hjerne og jeg, tænker på engang imellem. SÅ bliver vi dog enige om det her: ” Én ting af gangen, – hver ting til sin tid, – det er DET, du skal øve dig på Tina, – hvis du vil i mål “HER SKAL DU KLIKKE, Hvis du vil læse lidt mere om den diskussion.
 9. AT jeg samtidig får en KØBENHAVNER-TUR ud af det – Juhuuu – elsker nemlig den by.
 10. AT jeg – sidst men ikke mindst, – men dog meget vigtigt, – får lov, at møde hende her:

Denne unge iværksætter kvinde bag Tankespinderiet – Isabell Lindegaard

You go girl.…………….Check lige hendes Instagram ved at KLIKKE LIGE HER – især JER unge piger derude, – hvis I altså læser med her hos mig, på en 39-årig kvindes blog om OCD & ANGST – Ja, – det håber jeg da, i den grad i gør 🙂

For de ting, jeg fortæller om her på min blog, kan I IKKE læse Jer til i en bog om OCD og ANGST – siger det bare 🙂 🙂 🙂 – og UDEN af pudse min glorie, som I nok næsten kan fornemme, jeg pt. har hængende over mit hoved – SÅ er det desuden de færreste læger, psykologer, psykiatere etc. der kan forklare dig disse mærkværdige, nærmest uforståelige mystifystiske “ting”, som en psykisk sygdom oftest er, – selv for os ramte.

Selv vi forstår næsten ikke altid, – ja jeg selv, gjorde i hvert fald ikke, hvad eksempelvis en tvangstanke, en tvangshandling, eller angst var for en størrelse, – trods at jeg åbenbart havde været indspundet af dem alle 3, – i 20 år, da jeg fik diagnosen sort på hvidt…..

Nå men det var nu også bare liiiiiige, en lille bitte ekstra bemærkning,-  til de her 10 ting om, hvorfor jeg synes det er:

SÅ MEGA VILDT SEJT FEDT, – at jeg å fredag, skal indspille en Podcast.

SÅ følg med på Instagram, på både min og Tankespinderiets profiler, OG under: Tankespinderiet i din Podcast App

UHU – det er spændende , – og selvom jeg godt har kunnet mærke, at jeg liiiiige har presset citronen, i de her uger, – med min datter Albas børnefødselsdage, vigtige møder ift. min kommende arbejdsprøvnings-praktik, andre fødselsdage mv. – SÅ var det her ALTSÅ vigtigt. For hvis der er noget der vigtigt, så er det nemlig, at tale HØJT, som i MEGA HØJT – om ALT det vi IKKE taler om, heriblandt psykisk sygdom, for mit vedkommende OCD & ANGST……….

Nedenfor kan du se min fremadrettede “afskedsceremoni” til mine læsere, heriblandt DIG, det kan nemlig IKKE siges for ofte – det her :

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Af HJERTET TAK, fordi du læser med her hos mig.

HUSK du kan altid FØLGE mig på Facebook ( Tinas Tanker ) & Instagram ( ocd_tinastanker ) & på Linkedin, hvor jeg selvfølgelig håber, du har lyst til at dele mig og mine indlæg, FORDI:

 

citat-psykisk-sygdom-smitter-ikke

 

Sig det højt – Tal om det:

For med tavshed, bliver INGEN INGEN klogere på,

hvad det her psykisk sygdom, – er for en størrelse.

Sig det højt – Tal om det:

På den måde, er også DU med i kampen mod, at bryde med;

Stigmatisering, Tavsheden og Taburiseringen af ALT det, vi ikke lige “tør” tale åbent omkring, – heriblandt PSYKISK SYGDOM……..

 

De Varmeste Tanker Fra Tina

2 kommentarer

 • Kære Tina,
  Jeg ha i dag – bedre sent end aldrig – spottet din hjemmeside. Kæmpe like, thumps up, credit og stor respekt for dit mod, ærlighed, indblik som gode arbejde for at bryde tabuet om psykiske lidelser.
  Jeg lider selv af svær, svær OCD og blogger om selv samme emne på mettelenejohansson.dk

  Jeg håber, du vil tage et kig forbi ~ du skal i hvert fald være hjertens velkommen 😊

  Smil fra Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Holm

   Kære Mette.
   Først og fremmest, – Undskyld jeg slet ikke har svaret på din fine besked endnu, – er meget on and off på bloggen i skrivende 😉 stund. Det gør da bare, så mega glad, at du har kigget forbi mine skriblerier, – og jeg vil helt sikkert checke din blog ud 🙂 “VI” – der skriver om det virkelige liv, ( her mener jeg os bloggere der ikke skriver om mode, livstil osv. ) må stå sammen. Skøn skøn dag til dig herfra mig i Middelfart. De varmeste tanker Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN BIOLOGISKE FAR - GRÆKEREN.......