HVORFOR JEG HAR VÆRET VÆK...?

MIT FØRSTE FOREDRAG

Præcis for ET år siden, på denne sidste fredag i oktober, – udgav jeg mit første blogindlæg……

Det var vildt, – det var stort…….

Jeg var nervøs, jeg var spændt, jeg var stolt – OG nervøs !

 

 

Der er sket mange mange ting i mit liv, og min udvikling sidenhen.

MEN en ting er uforandret, – og det er mit store ønske om, at være med til, at bryde med:

TAVSHEDEN & TABUET om psykisk sygdom, psykisk lidelse og psykisk sårbarhed.

Specifikt ift. min egen indre dæmon, OCD’ en – som i over 20 år, herskede nærmest enevældigt i mit liv.

Dette ønske, er det seneste års tid, kun vokset i takt med min egen rivende udvikling, – og har resulteret i, at jeg pt. arbejder på en ny hjemmeside, som du kan kigge forbi, ved at klikke på nedenstående link.

( hjemmesiden er stadig helt ny, og under udarbejdelse :-), så jeg håber du derude, kan bære over med, at den ikke er helt færdig endnu)

ocdliv.dk

Her kommer jeg på sigt til, at tilbyde forskellige online “produkter” i form af, foredrag, forløb mv. – ALT sammen med omdrejningspunkt i min ( efterhånden) spids-kompetence – OCD’ en – Angsten OG dette – Hvordan man går imod sin OCD & Angst, fastholder sit tag, for derved at få sit liv tilbage – lidt efter lidt.

Desuden kommer bloggen her ( som jeg jo alligevel ikke har opdateret i snart 3-4 mdr. ) til at flytte sammen med ocdliv.dk.

tinastanker.dk OG ocdliv.dk er blevet kærester, og har besluttet at flytte sammen 🙂

Det har været en langvarig, stor og følelsesmæssig stor beslutning – Netop fordi denne blog: tinastanker.dk er mit hjertebarn, – min baby, – lige her det hele startede, ift. at skrive, og de fremtidige tanker dette har medført.

 

Kæreste Tinas Tanker

Jeg er dig meget taknemmelig, for den udvikling skriblerierne gjorde indeni mig og mit sind.

OG – nu til de helt store trummevirvler – hvis du ligesom kan høre dem ude i det fjerne 😉

DET HER:

 

 

Jeg glæder mig SÅ MEGA meget, j- eg er Klar NU, – og det her er kun starten………….

Jeg håber DU, har lyst til at deltage – Det bliver SÅ godt, SÅ meget mig, SÅ hudløst ærligt, alvorligt, autentisk og sikkert også krydret med en portion sarkasme og humor, – for uden positivitet til de svære ting i livet, kommer vi ingen vegne.

NU, – er der ikke andet at sige end, – Skøn skøn weekend, jeg glæder mig til, at se dig på nogle af mine andre platforme i fremtiden, og skal nok holde dig informeret herigennem tinastanker.dk lidt endnu.

 

De Varmeste Tanker fra mig til dig – på denne 1. års dag for mit første blogindlæg – som du kan læse lige her:

https://tinastanker.dk/2017/10/27/nu-skal-det-vaere/

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR JEG HAR VÆRET VÆK...?