SYGDOM ELLER LIDELSE

SKRIVE-TERAPI………

S K R I V…………

 

At skrive kan for mange være som terapi.

At skrive det svære og uforståelige ned – kan ofte give klarhed og forståelse.

Når man bedre forstår sin OCD OG ANGST, vil det blive nemmere at gå imod sin indre dæmon, – som styrer ens LIV.

SÅ hos mig – er det at SKRIVE – er vigtigt redskab, når jeg arbejder med en OCD-Ramt, fordi jeg af erfaring ved, hvor givende og ligefrem healende – det at skrive kan være.

OG selvom den OCD-Ramte måske ikke er vandt til at skrive noget ned – så oplever de fleste, at netop det – at gå i krig med at skrive – er en øjenåbner og vigtig del af deres rejse UD af OCD-Helvede .

Når man som OCD-ramt går igennem et forløb, hos mig som OCD Coach – sættes den ramte altid igang med, at skulle skrive sine Tvangstanker og Tvangshandlinger ned, som noget af det aller første.

Ofte kan det være udfordrende – for måske kan man slet ikke få øje på dem ( især tvangstankerne kan være svære at identificere ) – ofte er de så indfiltrerede i ens  egen person – at det kan være utroligt svært, at skelne mellem en selv og OCD’ en.

MEN hvis den OCD-Ramte skal igang med, at se sin OCD & ANGST I ØJNENE – Så er det vigtigt den ramte selv, VED HVAD det egentlig er for nogen tanker og handlinger de har – som er styret af deres OCD.

AT SKRIVE medfører FORSTÅELSE som igen medfører, at den OCD-Ramte bedre kan arbejde med at komme ud af sine ( ofte ) pinefulde og invaliderende OCD-Tvangstanker & OCD-Tvangshandlinger.

 

I de her uger sidder jeg selv og skriver, dog på min hjemmeside ocdliv.dk – og også her har skriveriet en dybere virkning – jeg kan nemlig føle – jeg grounder mig selv i min business – i ocdliv.dk – i min forretnings idegrundlag, vision og min mission med coach virksomheden ocdliv.dk

 

KIG endelig forbi 🙂

 

SKRIV………

 

OCD COACH

Tina Holm

ocdliv.dk

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SYGDOM ELLER LIDELSE