OCD-HJERNEN..........

She’s back…………..

 

Hmmmmm – Der har været temmelig stille her på Tinas Tanker det sidste – snart år  –  synes du ik’ …………? 🙂

JO – OG – DET er der selvfølgelig en årsag til………..

Årsagen er, at Jeg Tina HAR STÅET PÅ HOVEDET – og har haft gang i ret mange andre ting, – som ALLE har haft omdrejningspunktet: OCD, – og at Bryde med TABUET – TAVSHEDEN & UVIDENHEDEN om OCD.

MEN – bloggen her,  ER og bliver mit HJERTEBARN, for det var HER, det hele startede for mig, – i forhold til, at stå åbent frem og formidle “OCD’en” – og derfor er Tinas Tanker heller ikke blevet lukket ned – og det kommer den heller ikke til ( foreløbigt ) – i den her forbindelse, er “den” jo min førstefødte.…………og der er mange følelser forbundet med Tinas Tanker, – for mig……………….

MEN – man kan som sagt kun EN  ting af gangen, og med de ting og sager ifm. formidling af OCD, jeg det seneste år har haft gang i, har jeg ikke kunnet vedligeholde bloggen her på samme tid – og sådan har og må det nu engang være, – men jeg håber DU derude stadig har mod og lyst til, at følge med her hos mig – hvor et helt nyt projekt og kapitel, endelig er ved at blive født.

Et projekt jeg allerede for et år siden havde, – i hvert fald på tanke-plan………

NU er det en realitet…….

En masse erfaringer rigere på dette år.

En masse teknik-erfaringer rigere på dette år.

En masse OCD-erfaringer rigere på dette år.

En masse flere livserfaringer rigere på dette år.

En masse flere mennesker i mit netværk som støtter op i dette år.

En masse FRYGT jeg har kigget dybt ned i – i dette år.

En masse ekstra MOD, jeg selv har fået endnu mere af i dette år.

 

NU er det en realitet, og den 1. JUNI starter DET HER:

 

 

DANMARKS FØRSTE ONLINE MEDLEMSKLUB,;

 • For OCD-Ramte.
 • For Pårørende til OCD-Ramte.
 • OG – Selvfølgelig for ALLE andre, der har en interesse i den psykiske ANGST-Lidelse OCD.

 

HVORNÅR STARTER OCDKLUBBEN ?

OCDKLUBBEN STARTER officielt 1. Juni 2019.

TILMELDINGEN er dog allerede STARTET.

OG – Hvis DU gerne vil være med i dette fantastiske nye Online FÆLLESSKAB, kan du Tilmelde dig ved at klikke på LINKET HER:

TILMELD DIG OCDKLUBBEN HER

 

OG – OG – OG  ALLE der tilmelder sig OCDKLUBBEN senest fredag d. 31. Maj 2019 kl. 23.59, gælder det, at DU er med i lodtrækningen om OCDKLUBBENS første og mega lækre GIVEAWAY-KONKURRENCE,  ikke mindre end et KUNSTVÆRK AF PER HILLO ( link til hans hjemmeside: HER )

Per Hillo er en kendt kunstner, som har malet til selveste Dronningen, men Per Hillo har ligeledes selv været svært udfordret af OCD’en – og netop derfor, har vi i OCDKLUBBEN spurgt Per Hillo, om han ville donere til medlemsklubbens første GIVEAWAY.

 

Et af Per Hillos kendte HJERTE kunstværker……..

 

DET er PRÆCIS DET HER kunstværk, ti eb VÆRDI af kr. 990,- DU kan vinde, hvis du melder dig ind i OCDKLUBBEN senest 1/6.

 

Fra Juni måned ligges det første indhold op i OCDKLUBBEN.

 

HVEM STÅR BAG OCDKLUBBEN ?

 

 

Det gør jeg – Tina Holm – og jeg vil stå på hovedet for, at bryde TABU, TAVSHED & UVIDENHED om OCD……

Jeg er selv tidligere svær OCD-Ramt, – jeg er 39 år, – jeg har prøvet at være langtidssygemeldt, – jeg er en Mor,  jeg har pårørende der har måttet forholde sig til min OCD, – jeg er blot et sårbart og åbent menneske, der har set min værste frygt – OCD’en i øjnene…………

Efter et længerevarende behandlingsforløb, og en længerevarende Recovery, er jeg idag ude på den anden side – ude i FRIHEDEN, hvor jeg idag bruger mine egne levede erfaringer til, at hjælpe andre OCD-Ramte via coaching, jeg underviser i OCD samt afholder FORDRAG om OCD, – og NU har jeg så som noget nyt, startet dette nye FÆLLESSKAB, – denne ONLINE MEDLEMSKLUB – OCDKLUBBEN. – OG jeg glæder mig SÅ MEGA meget til at dele ud, af min viden og erfaringer med OCD’en og indrage Jer medlemsklubbens medlemmer, så vi sammen kan Bryde den til stadige Tavshed, Tabu og Uvidenhed om OCD.

 

HVORFOR OCDKLUBBEN ?

 • For at BRYDE MED TAVSHED – TABU – UVIDENHED om OCD.
 • OG dermed skabe mere ÅBENHED – FORSTÅELSE – ACCEPT af OCD.

 

HVORDAN FUNGERER OCDKLUBBEN ? – TILMELDING

 1. Du Tilmelder dig ved at KLIKKE HER
 2. Når du har tilmeldt dig OCDKLUBBEN, kan du søge optagelse i den tilknyttede LUKKEDE FACEBOOK GRUPPE – OCDKLUBBEN.
 3. Hver måned i OCDKLUBBEN, er der et fast OCD-TEMA, og ALT indholdet i medlemsklubben ligges op BÅDE i Medlemsklubben OG i den tilknyttede LUKKEDE FACEBOOK GRUPPE ~OCDKLUBBEN, – så hvis du hellere vil læse og se indholdet i Facebook Forum, kan du sagtens det 🙂

 

HVER MÅNED FÅR DU:

 • ET MÅNEDLIGT OCD-TEMA
 • ET MÅNEDLIGT ONLINE FOREDRAG – om månedens OCD-Tema
 • EN MÅNEDLIG ARTIKEL – om månedens OCD-Tema
 • EN MÅNEDLIG LIVE Q & A i den tilknyttede lukkede FACEBOOK gruppe OCDKLUBBEN( spørgsmål/svar )
 • LÆKRE GIVEAWAYS – kun for medlemmer af OCDKLUBBEN

 

HVAD KOSTER ET MEDLEMSSKAB AF OCDKLUBBEN ?

 • KR. 79,- pr måned ( inkl. moms ) – som abbonement.
 • Som betales automatisk ved tilmelding, og efterfølgende trækkes løbende hver 30. dag
 • OG – du kan ALTID, stoppe og afmelde dit abb. fra dag til dag – nemt ik’ 🙂

 

HVAD MED DEN TILKNYTTEDE LUKKEDE FACEBOOK-GRUPPE ?

 • Når du har betalt, og er medlem af OCDKLUBBEN, kan du søge om optagelse i den tilknyttede LUKKEDE FACEBOOK-GRUPPE OCDKLUBBEN, – som KUN er for OCDKLUBBENS MEDLEMMER.
 • ALT indhold fra medlemssiden, ligges ligeledes op i FACEBOOK-GRUPPEN
 • i FACEBOOK-GRUPPEN er medlemmerne ligeledes velkomne til at netværke, chatte, skrive sammen, – DOG med udgangspunkt i de opsatte REGLER for gruppen ( kan ses på FACEBOOK-GRUPPENS SIDE )
 • JEG kommenterer, chatter mv. IKKE – i FACEBOOK-GRUPPEN 🙂
 • FACEBOOK-GRUPPEN OCDKLUBBEN er altså Jeres platform, samt et sted jeg ligger indholdet fra medlemsklubben op, hvis man som medlem hellere vil læse/se med på FACEBOOK.

 

TEMAER FOR 2019:

Selvfølgelig skal du vide lidt om, – HVAD du kan forvente af TEMAER for de kommende måneder 🙂

 

 • TEMA JUNI: A for ANGST-LIDELSE
 • TEMA JULI: INDE I DIN HJERNE
 • TEMA AUGUST: OCD-ORDET, – D’ et
 • TEMA SEPTEMBER: OCD-ORDET, – C’ et
 • TEMA OKTOBER: OCD-ORDET, – O’ et
 • TEMA NOVEMBER: DEN ONDE OCD-CIRKEL
 • TEMA DECEMBER: T for TVIVL

 

DU ER ALTID MEGET VELKOMMEN TIL, AT INDSENDE IDEER & FORSLAG mv. til OCDKLUBBEN, – jeg vil mere end gerne inddrage DIG/JER – så det her bliver VORES OCDKLUB………

Jeg glæder mig SÅ MEGA MEGET til at byde dig VELKOMMEN i OCDKLUBBEN

Husk at du altid kan følge med hvad jeg ellers laver ift. OCD:

På min egen hjemmeside www.ocdliv.dk

På min egen Facebookside Tinas Tanker

På min egen Instagram Profil @ocdcoachtinaholm

Husk også, at selvom jeg administrerer OCDKLUBBEN, coacher jeg stadig OCD-Ramte, RÅDGIVER PÅRØRENDE, Underviser i OCD & afholder Foredrag om OCD – og du er altid til at kontakte mig på min mail:tinastanker@gmail.com

 

De Varmeste Tanker Fra Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCD-HJERNEN..........