AT FØLE SIG UDENFOR FLOKKEN...............

download-6   Vi mennesker er flokdyr.

Vi mennesker vil som udgangspunkt altid, søge hen mod lys og varme - OG væk fra mørke og kulde.

Vi mennesker søger hen, hvor vi føler samhørighed med andre, OG vi søger væk fra afvisning.

Vi mennesker holder os til den flok, vi føler vi passer bedst ind i, og hvori vi kan spejle os selv. - Det er helt naturligt !


Et lam søger ikke at blive en del af ulve-flokken.............

For så bliver det spist................


Hvad har alt dette med mig, - med mit liv og egentlig med den psykiske sygdom OCD, som jeg har fået æren af, at kæmpe med............Så at gøre ??? :-)

For mig har det utrolig meget med hinanden at gøre, specielt når jeg prøver at forstå min livs-historie ( indtil nu ), og den bagage jeg nu engang, har fået med mig :-)

For jeg har nemlig altid, haft en stærk følelse af, ikke at være en del af flokken. Jeg har altid haft en stærk følelse af, at jeg var "det sorte får", og derfor kan jeg idag langt om længe - tydeligt se:

At jeg naturligt - søgte andet steds hen.............................

  • Da jeg som 10-11 årig pige søgte mod, at lege hjemme hos de andre skolekammerater, frem for hjemme hos mig i vores hjem.
  • Da jeg som teenager søgte mod, mine tætteste veninders hjem og familier, fremfor min egen. ( Veninder jeg stadig, er så heldig og taknemmelig for, at have i mit liv idag - TAK for Jer, - og TAK for Jer, der er kommet til på vejen..... )
  • Da jeg som 18-årig flyttede hjemmefra ( halvt flygtede  - hvém gør ikke det, når de er i den alder ;-) ) , søgte jeg mod den restaurant branche, jeg havde dybe varme følelser og minder, fra tiden med mine weekender hos min biologiske Far Konstantin. Der søgte jeg følelsen af, at være en del af noget. Jeg blev en del af denne "restaurant-familie", - jeg følte sammenhørighed. Jeg følte mig værdsat og elsket, lige der på Papas i Middelfart.

KLIK HER OG LÆS OM MIN BIOLOGISKE FAR GRÆKEREN KONSTANTIN

KLIK OGSÅ HER OG LÆS OM BRUDDET MED HAM

  • Da jeg efterfølgende i samme restaurant,  i mine start og midt 20 - erne, forelskede og sidenhen giftede mig med en 13 år ældre mand ( han som idag er blevet til min x-mand, da vi for snart 5 år siden skiltes ). I forholdet til ham, søgte jeg mod en ubevist tryghed, en ældre mand for mig udstrålede.
  • Da jeg søgte mod, at holde den her facade - for mig selv - og alle andre, så ingen vidste, - end ikke jeg selv, at jeg havde en buldrende svær ocd, og hvad denne psykiske sygdom var igang med at gøre af skade, - i mit liv.
  • OG - Da jeg søgte imod:
  • " Man må da hellere bare gøre og være, som alle andre gør og er"

MEN i den sidste ende, selvom jeg i korte øjeblikke, eller perioder, følte mig som en del af flokken, kom den dybtliggende nagende følelse ALTID tilbage til overfladen af, at jeg ikke hørte til. SÅ da jeg endelig her, for 2,5 år siden overfor mig selv og mine nærmeste, tog hul på OCD-bylden, fandt jeg meget hurtigt ud af, at hvis jeg på sigt - resten af mit liv, ville blive ved at have magten over den gule Michelin mand og OCD'en inde i Tina.

HVIS DU IKKE ENDNU VED HVEM DEN GULE MICHELIN MAND ER - SÅ KLIK LIGE HER

- OG dermed gå i retningen af, hvad der for mig er et bedre liv, med en bedre livskvalitet og afklarethed omkring mit følelsesliv. - Var og er det til stadighed for mig, tvingende nødvendigt, at dykke dybt dybt ned i mørket, derned hvor jeg lige så stille, har fundet ud af, HVORFOR det var, at det lille lam Tina, hele tiden søgte andetsteds hen, hvorfor det var hun ikke følte sig som en del af den flok, hun var født ind i, og at lige der - hvis hun turde, hende Tina her, lige der - dybt inde i de helt sværeste følelser.

Ville hun finde svarene. Svarene på hvorfor jeg søgte væk fra min flok, væk fra min egen familie og ind i OCD-Landets mørke og ensomhed.............................

At jeg pludselig turde dykke derned på bunden, her hvor svarene ville være, hvis jeg turde lede efter dem, havde jeg aldrig turdet hvis jeg ikke pludselig havde stået overfor en flok, jeg følte der var min  -  Kæreste Dennis du blev min flok, - der hvor jeg hører til, føler mig elsket, tryg, accepteret, respekteret, forståret, - lige der "passer" jeg ind - Tak for at jeg måtte være en del af din flok - TAK. Tak fordi du kan rumme min sårbarhed.

Det er svært at stå udenfor flokken, det er pisse hårdt, og det kræver mod, vilje og selv-indsigt, ikke at følge flokken, selvom man mange gange føler sig som et lille forladt lam...........................................

Men desværre hjælper det ikke at flygte, til en ny flok, man er nødt til at gå ind i sig selv, og finde ud af, hvad det er der gør, at man hele tiden søger noget nyt, ikke føler man hører til lige der hvor man er, - og derinde - vil man finde svarene........

Jeg er godt igang med at finde, acceptere, bearbejde disse svar - LÆS med i morgen - i næste indlæg her på bloggen, som bliver mit til dags dato, sværeste indlæg at dele med omverdenen..........

Føler du dig som en del af flokken? - Hvis nej, er den eneste, der kan ændre på din opfattelse og følelse af dette:

KUN dig selv......................

hjerte2